Ustvarjalci in ustvarjalke

Neža Dolmo
Idejna ustvarjalka
Neža Dolmo
Fajn bodi sem ustvarila, ker bi s svojimi idejami in kreacijami rada vsaj malo polepšala svet in spravila koga v dobro voljo. V proces ustvarjanja in v svoj bližnji krog pa rada spustim tudi druge s podobno vizijo in želim usvariti prostor, kjer vsak najde nekaj zase - priložnost, idejo ali izdelek s katerim bo širil dobre misli. Dobrodošel/-a v mojem malem fajn svetu!
Blank Frames produkcija
Snemalci in fotografi
Blank frames produkcija
Blank Frames so skupinica fajn snemalcev in fotografov, ki se ukvarjajo s širokim spektrom izdelave vizualnih vsebin - foto in video. Njihovo ostalo delo si lahko pogledaš na socialnih omrežjih, kontaktiraš pa jih lahko tudi preko spletne strani ali hello@blankframes.com
Ljubila se bova tudi na minimalcu
Ustvarjalci
Ljubila se bova tudi na minimalcu
Ljubila se bova tudi na minimalcu je kvintet fantov, ki delajo fajn muziko – polajkej, sheraj in folovaj in jih ujami na kakšnem koncertu.
Sanja Tušek Solenički
Ustvarjalka
Sanja Tušek Solenički
Sanja je vsestranska umetnica in se ukvarja z ogromno res fajn stvarmi! V trgovinici lahko najdeš njene designe za vrečke, nakit in vrečke ki jih šiva sama. Poglej pa tudi njeno spletno stran in etsy trgovinico.
Romana Brina
Ustvarjalka
Romana Brina
Brina je ustvarjalka, ki s svojim širokim znanjem o različnih rožicah in z vsem svojim srcem barva najrazličnejše naravne materiale. Več njenih izdelkov najdeš na njenem instagramu.
Zeta Toman
Ustvarjalka
Zeta Toman
Zeta riše in ustvarja škratke in druga domišljiska bitja, ki v njenih kreacijah zaživijo v vseh možnih barvah. Ostale fajn izdelke najdeš tudi na njenem instagram profilu.
Eva - Gentle Power
Ustvarjalka
Eva - Gentle Power
Eva svojo ljubezen do trajnostne mode udejanja skozi kvačkanje. Izraža se skozi široko paleto naravnih barv in različnih vzorcev. Ostale fajn izdelke najdeš tudi na njeni spletni strani.
Monika Leskovšek
Ustvarjalka
Monika Leskovšek
Monika dela čudovite svečke in odpadnega olja - take za najbolj intimne trenutke. Ostale fajn izdelke najdeš tudi na njeni spletni strani www.scandles.si
Kaja Judež - tatts for rats
Ustvarjalka
Kaja Judež - tatts for rats
Kaja riše čudovite motive rastlin, živalic in različnih magičnih bitij, ki dobijo svoje mesto na koži, papirju ali v tem primeru - na udobnih majčkah in puloverčkih. Njene čudovite kreacije najdeš na njenjem instagram profilu.
Moira
Ustvarjalki
Moira
Moira sta Magda in Tara. Ustvarjalki, ki navdih iščeta v naravi in ustvarjata fajn designe na različnih materialih. Preveri še njune ostale izdelke.
Na vrh