O meni

Moja vizija

Želim si ustvariti fajn trgovinico, ki bo prijazna do ustvarjalcev, kupcev, okolja in živalic, zato je moja vizija prodajati fajn produkte fajn ustvarjalcev.

Kakšni so izdelki?

Izdelki so narejeni iz 100% bombaža ali iz recikliranih materialov in imajo vse evropsko priznane certifikate (OCS, OEKO.TEX, GOTS, Fairtrade ipd.) - pri vsakem produktu je označeno kateri izsledljiv certifikat mu pripada, sledljivost pa lahko preveriš na strani velikosti.

Kako je biti ustvarjalec?

Kot ustvarjalcu ti nudim prostor za širjenje svoje fajn ideje v obliki tiska na majici, puloverju, torbici,.. čisto po dogovoru. Za začetek dorečeva podrobnosti glede na tvojo idejo, začetno serijo produktov speljeva v obliki eno mesečnega prednaročila, če pa se obnese lahko gostuješ na strani za nedoločen čas z več različnimi artikli. Strošek zagona pokrijem jaz, zagotovim pa ti, da od vsakega prodanega izdelka večinski delež dobiš ti (60% od prodaje izdelka). Za vsa morebitna vprašanja sem ti na voljo.

Kako mi lahko predstaviš svojo idejo?

Lahko izpolniš obrazec na strani kontakt, na voljo sem ti na mailu info@fajnbodi.si ali na instagram in facebook profilu Fajnbodi. Vesela bom, če mi poveš nekaj malega o sebi, kako je ideja nastala ter kako te lahko kontaktiram nazaj. 

Kaj pa če že imam svoje izdelke?

Ni problema! Lahko ti ponudim prostor v moji fajn trgovinici, prodajaš pa lahko vse od printov do majčk in torbic (če je design res tvoj, po možnosti na eko materialih). V tem primeru dobiš 100% od prodaje ti - lahko jih sam/a pošiljaš, jaz ti samo posredujem komu in kaj poslati. Za dodatne informacije sem ti na voljo.

Pridruži se

Ljubila se bova tudi na minimalcu

Ustvarjalci

Kaja Judež – tatts for rats

Ustvarjalka

Eva – Gentle Power

Ustvarjalka

Romana Brina

ustvarjalka

Monika Leskovšek

ustvarjalka

Zeta Toman

ustvarjalka

Sanja Tušek Solenički

ustvarjalka

Blank Frames produkcija

snemalci in fotografi

Neža Dolmo

idejna ustvarjalka

Kontaktiraj me

Za vsa vprašanja sem ti z veseljem na voljo.

Neža Dolmovič, Fajn bodi s.p.

Jakčeva ulica 43, 1000 Ljubljana

    Na vrh